Hoe zet je een zakelijk e-mail op

Gekko heeft vorige week een nieuwe functie aangekondigd: zakelijke e-mail vanaf je eigen domein. Hiermee kun je een generiek hotmail of gmail adres aanpassen naar je eigen gekozen e-mail. Dus in plaats van reisbureaudevries@gmail.com kun je nu een mail adres als boekingen@reisbureaudevries.nl binnen één minuut aanmaken. Maar waarom moet je dit doen en wat voor namen kun je kun hiervoor het beste gebruiken?

Read more
Hoe zet je een zakelijk e-mail op

Posts for tag: Gekko

Recent articles

AI Belastingadviseur GekkoBot

Gekko lanceert vandaag een nieuwe AI belastingadviseur genaamd GekkoBot. En dit keer is het geen grap maar een AI model aangedreven door het ChatGPT algoritme welke vragen over boekhouding, administratie en fiscaliteiten beantwoordt. Voor zover we weten is dit de eerste belastingadviseur op kunstmatige intelligentie in Nederland en daarmee een echt praktische toepassing van de nieuwe AI algoritmes die recent op de markt zijn gekomen.

Read more

CheatGPT: belastingen verlagen door middel van AI

Net op tijd voor de aangifte inkomstenbelasting 2022 lanceert Gekko haar nieuwe AI algoritme CheatGPT. CheatGPT is een nieuwe manier voor kleine ondernemers om hun belastingen te verlagen en kan duizenden euro's schelen op jaarbasis. Het algoritme gebruikt de basisadministratie van ruim honderdvijftig duizend Gekko gebruikers in Nederland om zo de precieze mazen in het belastingsysteem te ontdekken en toe te passen voor alle zzp’ers.

Read more

Gekko Hero Programma

Deze week heeft Gekko het Gekko Hero programma gelanceerd. Hiermee kunnen Gekko gebruikers “Hero” worden en een Hero kortingscode krijgen. Met die code kunnen ze nieuwe gebruikers uitnodigen op Gekko en ze een zeer hoge korting geven op Gekko Premium. Fijn dus voor nieuwe gebruikers, maar ook fijn voor de Hero zelf. Want die verdient ook geld aan het uitnodigen van nieuwe gebruikers. Win-win dus.

Read more

Gekko Reviews en Ratings

Als je een boekhoudpakket kiest, dan zijn er verschillende dingen waarop je let. Een belangrijke factor daarbij is wat anderen vinden van het programma wat je kiest. Je gaat dus kijken naar ratings en reviews. Gekko is er trots op dat we ruim meer dan 1.000 ratings hebben die ons een gemiddelde score van tegen de 4,5 sterren geven. Maar wat betekent dat nu eigenlijk en is dat goed of niet? In dit blog leggen we uit hoe je een internet review en sterren ratings moet interpreteren en wat dit precies zegt over een product.

Read more

Hoe bepaalt Gekko de prijzen voor haar abonnementen?

Eerder vandaag heeft Gekko aangekondigd dat eind 2021 de abonnementen worden geupdate. Maar hoe komen we hiertoe? Want Gekko heeft in vergelijking met concurrerende boekhoudsoftware een raar abonnementsmodel. Waar andere partijen werken met “gratis proberen”, biedt Gekko met het Basic account onbeperkt gratis een compleet boekhoudprogramma aan. Dit zogenaamde “Freemium” model is niet uniek (denk bijv maar aan Spotify) maar binnen de zakelijke software is het wel bijzonder.

Read more

Machine learning, Deep learning, AI en zelflerende algoritmes

Het is één van de “hot topics” van de afgelopen jaren: computers die zelf kunnen denken en leren. Er is al heel veel geschreven over de onbegrensde mogelijkheden en nog meer over de gevaren die schuilen in Artificial Intelligence als computers slimmer worden dan de mensen die ze hebben ontwikkeld. Hoe relevant is dit alles voor een bedrijf als Gekko die op beperkte schaal ook zelflerende algoritmes gebruikt? En wat betekent dit voor de gebruikers van Gekko? Een analyse van AI in praktijk.

Read more

De ontwikkeling van de nieuwe module voor onkosten

Vorige week zal het de ruim 100.000 gebruikers van Gekko zijn opgevallen dat de onkosten module van Gekko waarin je bonnen en andere inkoopfacturen opslaat er net iets anders uitziet. Maar ook dat het systeem veel sneller en gebruiksvriendelijker is geworden. Het is zo’n verbetering dat je je kan je afvragen waarom we dit niet veel eerder hebben gedaan. Daarom een kort overzicht over hoe wij Gekko in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en waarom deze verbetering in de onkosten module nu pas beschikbaar is.

Read more

Hoe werkt de real-time bank integratie

Gekko heeft sinds deze week een bank integratie. Sterker, een REALTIME bank integratie waarmee je on-the-go transacties kan ophalen en verwerken in je administratie. Super handig als je net een PIN betaling in een winkel hebt gedaan en deze direct wil koppelen aan een bonnetje dat je scant met je mobiel. Maar waarom heeft dit nu zo lang geduurd? En wat kan je ermee? Een overzicht van hoe we deze koppeling hebben gerealiseerd, waarom dit lang duurde en hoe je kan oplossen als jouw bank nog niet kan koppelen.

Read more

Waarom Gekko het administratie programma voor zzp’ers is

De grootste frustratie van iedere ondernemer: hoe regel ik mijn administratie en belastingen goed? Zeker voor zzp’ers is dit lastig. Goede administratieve oplossingen zijn voor veel zzp’ers namelijk óf onbegrijpelijk, óf onbetaalbaar. Speciaal voor die kleine ondernemers is daarom Gekko ontwikkeld. Begrijpelijke en goedkope software voor de administratie. En dat wij dé keuze zijn voor zzp’ers blijkt wel uit het feit dat ruim 100.000 kleine ondernemers zich al hebben aangesloten. Het geheim van ons succes? Een duidelijke keuze voor kleine ondernemers en zzp’ers en daarmee grotere bedrijven uitsluiten.

Read more

Economische effecten van versoepeling Corona maatregelen

In het begin van de lockdown hebben we een analyse gemaakt van het effect van het corona virus op de gebruikersstatistieken op het Gekko netwerk. Dit gaf een redelijk beeld van het effect van Corona op de economie in z’n algemeen. De cijfers waren toen erg negatief. Vorige week is echter de economie weer langzaam open gegaan en we hebben de cijfers opnieuw bekeken. Het goede nieuws is dat dit een duidelijk positief effect heeft. Het slechte nieuws is, dat we Corona nog steeds hard voelen.

Read more

Statistische analyse over het effect van Corona op de economie (week 2 thuis)

Vorige week hebben we een analyse gemaakt van het effect van het corona virus op de gebruikersstatistieken op het Gekko netwerk. Vervolgens hebben we deze analyse doorgetrokken naar het effect op de economie in z’n algemeen. Deze week updaten we die analyse met de laatste cijfers en vullen dit aan met anekdotische ervaringen vanuit de startup wereld. De cijfers zien er niet goed uit, maar er gloort wat hoop aan de horizon.

Read more

Klant feedback: hoe beïnvloed je onze ontwikkelkalender?

Weer een nieuw jaar en Gekko groeit nog steeds hard. Daarom introduceren we continu nieuwe updates en features in het systeem om de groeiende vraag van gebruikers te kunnen bijbenen. We krijgen dagelijks heel veel suggesties over hoe het systeem beter kan. Daarom in dit blog: wat is er de afgelopen tijd veranderd, wat kun je in 2020 verwachten en wat doen we met je suggesties?

Read more

Gekko Facturatie app: facturen versturen met je smartphone

Deze week is de nieuwe Gekko Facturatie app officieel gelanceerd voor Android en iOS. Met deze app kun je facturen en werkbonnen maken met je smartphone. De app wordt al sinds augustus door Gekko gebruikers getest en in de afgelopen weken hebben we dan ook veel nieuwe functies toegevoegd. Wat kun je nu allemaal met de Facturatie app en wat is het voordeel voor jou als ondernemer?

Read more